SUEZ celebra el Dia Mundial de la Biodiversitat en les seves instal·lacions 04/06/2019

SUEZ Espanya ha celebrat el Dia Mundial de la Biodiversitat (22 de maig) a les instal·lacions de tractament d’aigua que participen en el programa de voluntariat corporatiu BiObserva. Per fer-ho, s’ha organitzat, amb el suport de voluntaris, entitats naturalistes i ornitòlegs locals, un cens col·lectiu d'aus per tal de recollir dades de les aus nidificants en els diferents punts de seguiment de BiObserva. Durant la jornada, els treballadors voluntaris del programa, han rebut una Guia d'identificació d'aus d'Espanya, novetat en el mercat, la primera edició de la qual ha estat llançada amb el patrocini de BiObserva, així com aquells voluntaris de Catalunya han rebut la Guia d'identificació d'aus de Catalunya patrocinada per SOREA i BiObserva.

Foto: Guia patrocinada per BiObserva per a tots els voluntaris

A més s'han presentat els resultats de l'Informe BiObserva 2018 i s'ha presentat el primer concurs de fotografia BiOclick de "biodiversitat i instal·lacions". 

Cal destacar que des de les diferents instal·lacions han complementat la jornada organitzant diverses iniciatives: sessions d'anellament, accions formatives per als voluntaris, cens i presentació davant autoritats i entitats locals, sessions en col·laboració amb col·legis pròxims, censos amb la participació de familiars, taller de construcció de caixes niu. 

Volem felicitar-vos pel gran volum d'iniciatives que s'han realitzat per celebrar el Dia de la Biodiversitat i el cens col·lectiu, Amb aquestes accions contribuïm a la sensibilització ia anar consolidant una cultura de preservació de la Biodiversitat com a base per a una societat i un planeta millor . 

Llistat d'activitats col·lectives de celebració del Dia de la Biodiversitat


Imatges de les Jornades


Notícies relacionades publicades als mitjans

Aquona, de la tierra al cielo apostando por la biodiversidad. Noticias CyL (22/5/2019)

La protecció de la biodiversitat, un repte totalment necessari. Diari de Girona (3/6/2019)

Video de sesión anillamiento en EDAR Palencia. Noticias CyL (22/5/2019)

La protecció de la diversitat, un repte necessari. Diari el Punt Avui (5/6/2019)