BiObserva és un programa impulsat per Agbar a través de la Direcció de Desenvolupament Sostenible i al qual es poden adherir les empreses del grup. Si l’empresa a la qual pertanys s’ha adherit al programa, pots formar part de l’equip de voluntaris de BiObserva i donar-te d’alta al portal de BiObserva.

Pots sol·licitar l’alta al portal de BiObserva emplenant aquest formulari.Caixes niuComunicació de dades a l’Institut Català d’Ornitologia (ICO)

Comunicació de dades a la Sociedad Española de Ornitología (SEO) o entitat equivalentEls camps amb un asterisc (*) són obligatoris.

Les observacions, comentaris, fotografies penjades, així com les instal·lacions on has fet les observacions poden ser vistes per qualsevol altre usuari de la web. Si no vols que el teu nom sigui publicat, has de marcar la casella corresponent en el formulari, si no s’entén que dones permís per publicar el teu nom.

Totes les observacions d’aus introduïdes a través de biobserva.com passen a formar part de les bases de dades de BiObserva i utilitzables per altres entitats científiques i conservacionistes, amb l’objectiu d’obtenir informació mediambiental sòlida i imparcial que contribueixi a les polítiques de conservació de la biodiversitat. Tens la informació completa de l’avís legal. Rebràs un correu electrònic amb l’acceptació de la teva incorporació com a voluntari/ària a BiObserva, amb la clau d’accés que necessitaràs per connectar-t’hi i l’enllaç per a la descàrrega de l’app de BiObserva.