SUEZ Spain participa un any més en el Delta Birding Festival, la cinquena edició del principal festival ornitològic del mediterrani 28/09/2018

El Delta Birding Festival, que va tenir lloc a MónNatura Delta (delta de l’Ebre) els dies 21 a 23 de setembre, amb la col·laboració de SOREA, Aquambiente, el programa d’Hàbits Saludables i el programa de voluntariat ambiental BiObserva, va comptar amb un programa d’activitats pel qual van passar més de 2.500 persones. Entre elles es van sumar més de 120 participants de SUEZ, entre voluntaris de BiObserva i altres treballadors d’empreses del grup amb les seves famílies.  

En aquesta edició, la responsable de Biodiversitat de SUEZ a Espanya, Clara Rovira, va presentar el projecte de naturalització de les instal·lacions, amb el qual SUEZ ha aconseguit el Premi Europeu d’Empresa i Biodiversitat en la secció espanyola, atorgat per la Fundació Biodiversitat del Ministeri per a la Transició Ecològica. A més es va presentar públicament la Guia de conservació de la biodiversitat en el cicle integral de l’aigua, publicada pel grup el 2017 i que ara s’ha obert online a tot el públic perquè pugui servir de referència a projectes de naturalització. 

Els assistents de SUEZ van poder gaudir també de l’observació d’espècies d’aus de l’espai natural a través d’una sortida en vaixell per la desembocadura del delta de l’Ebre i d’un passeig guiat a la tarda pels aiguamolls de l’Embut, per observar l’arribada de centenars d’aus aquàtiques que utilitzen aquests aiguamolls de depuració per dormir. Aquestes visites van ser guiades per ornitòlegs de l’Institut Català d’Ornitologia i Oliver Hernández, biòleg i responsable d’Aquambiente de la gestió dels aiguamolls de depuració. 

La participació de SUEZ a Espanya en el Delta Birding Festival consolida l’aposta de l’organització per la preservació de la biodiversitat, l’educació i la sensibilització ambiental  


El capvespre durant la visita als Aiguamolls de l'Embut. Foto de Vicenç Lara. Voluntari de BiObserva de l'EDAR Cubelles