SUEZ Spain celebra el Dia Internacional de la Diversitat Biològica amb BiObserva 24/05/2017

Amb motiu del Dia Internacional de la Diversitat Biològica, SUEZ Spain ha organitzat diferents activitats en tota l’organització en el marc del programa ambiental de voluntariat corporatiu BiObserva.

En aquest context, s’ha celebrat una jornada a la seu de SUEZ a Barcelona per conscienciar sobre la importància de la biodiversitat. La Societat Catalana d’Herpetologia i l’Institut Català d’Ornitologia han compartit amb els assistents el seu coneixement de dos grups faunístics molt lligats a l’aigua: els amfibis i les aus. La jornada ha seguit amb la presentació del vídeo de BiObserva i el lliurament de reconeixements als voluntaris d’Aigües de Barcelona amb més participació. S’ha seguit també via streaming en altres centres de treball del grup. 

A més, les empreses del grup han organitzat diversos actes a les seves instal·lacions, com un cens primaveral conjunt d’aus en el qual han participat entitats naturalistes locals; també s’han penjat les caixes niu lliurades a les diferents instal·lacions participants, i s’han entregat reconeixements als voluntaris més actius de cada zona. El programa de voluntariat ambiental BiObserva implica el personal de les instal·lacions en la conservació de la biodiversitat local, començant per l’entorn natural dels centres que gestiona SUEZ Spain. 

Actualment, més de 130 persones han assistit a les 14 formacions impartides i ja hi participen prop de 100 voluntaris. Fins aquest moment, s’han reportat ja un total de 3.860 observacions de 128 espècies diferents. 


Imatges de la Jornada:


 Jornada participativa en EDAR Punta Hidalgo (Tenerife) con Teidagua y Canaragua acompañados de SEO BirdLife


Cens primaveral, col·locació de nius i anellament a l'EDAR Palencia (AQUONA) amb Naturalistas Palentinos i la Fundación San Cebrián

Cens primaveral a l'EDAR Olot amb la col·laboració de l'Associació de Naturalistes de la Garrotxa

Jornada a la seu de SUEZ a Barcelona. Foto esq: Clara Rovira, responsable de Biodiversitat de SUEZ Spain; Abel Julien, de l’Institut Català d’Ornitologia; Joan Maluquer, de la Societat Catalana d’Herpetologia, i Dulcinea Meijide, directora de Desenvolupament Sostenible de SUEZ Spain. Foto dreta: Lliurament de reconeixements als participants més actius d’Aigües de Barcelona per part de Maria Monzó, directora d’Innovació d’Aigües de Barcelona.