SIMMAR s’incorpora al programa de voluntariat BiObserva 20/03/2019

SIMMAR SL s’ha incorporat recentment al programa de BiObserva amb la participació de voluntaris adscrits a les estacions depuradores d’aigües residuals que Simmar gestiona a la comarca del Maresme.

Els voluntaris reportaran dades de les instal•lacions de l’Edar Mataró, Edar Sant Andreu de Llavaneres, Edar Alt Maresme Nord i Edar Sant Daniel.

Durant la formació inicial, impartida per l’Institut Català d’Ornitologia el dia 13/02/2019 a l’Edar Mataró, els treballadors van estar molt participatius i vàrem demostrar un  compromís mediambiental molt alt. Els treballadors varen poder iniciar-se en les observacions durant la jornada, fent albiraments de les aus en una passejada per dins de l’entorn de la depuradora. L’expert ornitòleg de l’ICO, l’Abel Julian, ens va transmetre els seus coneixements científics i la seva gran passió per les aus, de la que ens en volem contagiar. Amb la col•laboració de la Clara Rovira, Coordinadora de Suez de Biobserva, i amb la presència de la nostra Coordinadora territorial, Raquel Pallach, es va posar fi a la jornada amb moltes ganes per iniciar i desenvolupar aquest projecte dins casa nostra.

Les instal•lacions que participen presenten singularitats que de ben segur ens aportaran observacions d’interès, com la cantera on es troba ubicada l’Edar Alt Maresme Nord, les nostres rieres a pocs metres del mar de les Edar Mataró i Edar Sant Andreu de Llavaneres, i l’entorn rural de l’Edar Sant Daniel a Tordera.

Benvinguts voluntaris de Simmar! Anem a observar!