Nou coordinador tècnic de BiObserva 19/12/2019

Salutacions a tothom.

Em dic Xavier Riera i des del passat mes de setembre sóc l’ornitòleg expert de l’Institut Català d’Ornitologia (ICO) que se n’encarrega de revisar les dades que es generen a BiObserva i també d’aclarir qualsevol dubte, relacionat amb els ocells, que pugueu tenir.

Fa ja més de trenta anys que em dedico a l’observació d’ocells. Al començament des d’una mirada totalment amateur, més tard centrant-me completament en l’anellament científic i actualment amb una dedicació més dirigida cap a l’educació ambiental, la fotografia i l’enregistrament de les seves vocalitzacions. Desenvolupo la meva activitat, sobretot, al Camp de Tarragona —on visc ara mateix— tot i que durant més de 15 anys vaig viure al delta de l’Ebre, lloc al qual torno sempre que puc.

Volia aprofitar l’oportunitat per encoratjar-vos a que seguiu observant ocells a la vostra instal·lació —i a fora—, a que pengeu les dades al portal BiObserva i a que em consulteu qualsevol dubte que tingueu sobre aquest tema per absurd que us sembli d’entrada. Trobareu el formulari de contacte a: PARTICIPA > CONTACTA AMB NOSALTRES.

Bon birding i bones Festes!

Xavier Riera

Unitat de divulgació i formació de l’Institut Català d’Ornitologia

xavier.riera@ornitologia.org