La memòria anual 2019 de BiObserva junt a un cens de primavera singular 18/05/2020

Del 15 al 31 de maig totes les instal·lacions estan en període de cens de primavera de BiObserva durant el qual es realitza almenys una observació de 30 minuts de durada entre la sortida de sol i les 12h. A diferència dels anteriors, aquest any ho viurem de forma especial. En aquest moment de crisi sanitària, quan encara no s'ha restablert la normalitat i sembla que en les nostres vides del futur molts aspectes no funcionaran igual que en el passat, pot ser un bon moment per meditar sobre els aprenentatges que en traiem del que està passant . Per això et convidem a que aquest any el cens de primavera sigui un regal que t'ofereixis per sentir EN SOLEDAT la natura i el teu entorn més proper i quotidià. Obre els teus sentits, escolta, olora, observa, toca i gaudeix de cada detall que ens ofereix aquesta primavera singular en què la natura ha tingut més espai i menys pertorbacions per expressar-se.

Per complementar el cens i el teu passeig íntim i solitari volem oferir-te la memòria de BiObserva 2019. Des d'avui la tens disponible en línia. Després de mesos de filtrat, tractament de dades i anàlisi, recollim com cada any el resum anual de l'activitat del Programa de Voluntariat BiObserva. Tot i saber que ens queda molt camí per recórrer, estem satisfets amb el resultat i ens agrada compartir-ho amb tu. Esperem que el gaudeixis i totes les teves aportacions, dubtes i comentaris sobre el Programa de Voluntariat, sobre la memòria anual o sobre idees de millora de la biodiversitat a les nostres instal·lacions serviran per seguir avançant i millorant. Pots fer-nos-les arribar a través del teu coordinador de zona de BiObserva o a mi mateixa a clara.rovira@suez.com.

T'agraeixo un any més la teva participació i implicació en el programa. Sense tu BiObserva no seria possible i sense tu no podríem millorar l'entorn en què treballem. 

Clara Rovira,  

Responsable de Biodiversitat i Coordinadora d'BiObserva d'SUEZ a Espanya