Exposición itinerante de BiOclick 14/01/2020

Després del I Concurs de fotografia BiOclik de fotos de la biodiversitat a les instal·lacions, s'ha iniciat una exposició itinerant de les fotografies finalistes i guanyadores que recorrerà tot Espanya al llarg de l'any 2020.

Del 20 al 22 de setembre va ser el tret de sortida amb el llançament de l'exposició en el marc de Delta Birding Festival, on SEO BirdLife, va estar present com a receptor de la donació de l'empresa al projecte més votat pels participants "Salvem els esparvers". Prop de 3000 visitants al Delta Birding Festival van poder gaudir de les fotografies.

Posteriorment l'exposició ha viatjat a Granada on ha estat exposada a el públic des del 20 al 22 de novembre amb motiu de la realització del III Fòrum de la Càtedra Hidralia + UGR titulat "Aliances contra l'Emergència Climàtica", que es va desenvolupar a l'Escola Tècnica superior d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports. El Fòrum va ser presidit pel director general de Planificació i Recursos Hídrics de la Junta d'Andalusia, Fernando Delgado, i va concentrar a uns 200 assistents, entre estudiants universitaris, professionals de l'àmbit climàtic i una gran representació de membres adherits a la Xarxa Andalusa contra el canvi Climàtic (redacció). 

Les direccions de Desenvolupament Sostenible de Suez Espanya en el Territori estan coordinant les diferents exposicions previstes que tindran lloc en instal·lacions de el grup, oficines d'atenció a client o esdeveniments previstos. 

T'animem a consultar al teu coordinador de zona d'BiObserva quan està previst que l'exposició estigui a prop de la teva zona.Foto 1: Presentació de l'exposició Clara Rovira, responsable de Biodiversitat de SUEZ a Espanya, Jordi Prieto de SEO BirdLife, Óliver Hernández participant i finalista de BiOclick.
Foto 2: Exposició durant el Delta Birding Festival. 
Foto 3 i 4: Exposició a Granada.