Èxit de participació en el I concurs de Fotografia BiOclick 24/06/2019

El 21 de juny es el final de la primavera i amb ell tanquem el I concurs de Fotografia BiOclick de Suez a Espanya sobre biodiversitat i instal·lacions. Ja pots consultar la llista de guanyadors i finalistes

Des de SUEZ agraïm la gran quantitat de fotografies rebudes sobre la biodiversitat a les instal·lacions de tota Espanya. El nivell de participació ha deixat clara la implicació dels treballadors que han demostrat la seva capacitat d'observació de l'entorn i la seva mirada curiosa, més enllà de la seva professionalitat i treball diari. Tot això ens permet descobrir com millorar el nostre entorn de treball i afavorir la biodiversitat de les nostres instal·lacions.

Gràcies a les fotografies rebudes de tot el territori nacional s'ha evidenciat la diversitat d'espècies que habiten en les nostres infraestructures, donant compte que les funcions ecològiques conviuen amb la gestió operativa.

Des de SUEZ, seguim treballant en la naturalització d'instal·lacions del cicle integral de l'aigua, fent-la compatible amb la gestió operativa, un procés iniciat el 2016 i que s'ha convertit en un compromís estratègic de SUEZ a Espanya.

BiOclick en xifres:

    158 fotos rebudes

    66 participants

    45 vots al projecte "Salvemos los aguiluchos" al que se li farà entrega de la donació de l'empresa.

Biodiversitat fotografiada:

    92 Aus

    22 Invertebrats

    21 Flora

    11 Rèptils

    3 Mamífers

    2 amfibis

    7 entorn