El programa ambiental de voluntariat BiObserva et convida al Delta Birding Festival 2019 04/09/2019

SUEZ Spain participarà un any més al Delta Birding Festival amb el programa ambiental de voluntariat BiObserva. La sisena edició de l’únic festival ornitològic que se celebra a Catalunya tindrà lloc a MónNatura Delta (Delta de l’Ebre) del 20 al 22 de setembre. 

Aprofitant aquest event i en col·laboració amb Hàbits Saludables, el Programa BiObserva, SOREA i Aquambiente, s’ofereix un programa d’activitats pels voluntaris de BiObserva pel dissabte 21 de setembre.

Dissabte a les 13h ens trobem a la carpa 3 del Delta Birding Festival on es presentarà l’exposició de les fotografies finalistes i guanyadores del I Concurs de fotografia BiOclick de SUEZ. 

Us deixem temps per dinar i per la tarda de 17,30h a 20h farem una sortida en bicicleta, a l’aiguamoll de depuració de l’Embut, exclusiva per a personal de SUEZ Spain i familiars, on aprendrem a identificar els ocells aquàtics de l’aiguamoll i veurem com al capvespre l’aiguamoll es converteix en un punt d’arribada per centenars d’ocells aquàtics que venen a dormir.

L’Oliver Hernàndez, d’Aquambiente, responsable de la gestió de l’aiguamoll i la Clara Rovira, responsable de biodiversitat de SUEZ junt amb l’Oriol Clarabuch i el Raül Aymerich, ornitòlegs de l’Institut Català d’Ornitologia, ens guiaran en un recorregut ornitològic i ens explicarà com funciona aquesta infraestructura verda.

Tots els participants tindran invitacions per accedir els tres dies al Delta Birding Festival i participar de les activitats que s’ofereixen per tot tipus de públics, des de familiars fins les que van dirigides als amants de la natura. Consulta la web i reserva les activitats del festival que t’interessin.

Reservat la data a la teva agenda, prepara els binocles i demana les invitacions que requereixis a través del coordinador de BiObserva de la teva zona. Per l’activitat de la sortida de bicicletes només es permet apuntar a dos acompanyants.

Per fer un tastet pots veure el video de la participación d'edicións anteriors.