El programa ambiental de voluntariat BiObserva et convida al Delta Birding Festival 2018 24/07/2018

SUEZ Spain participarà un any més al Delta Birding Festival amb el programa ambiental de voluntariat BiObserva. La cinquena edició de l’únic festival ornitològic que se celebra a Catalunya tindrà lloc a MónNatura Delta (Delta de l’Ebre) del 21 al 23 de setembre. 

Aprofitant aquest esdeveniment, i en col·laboració amb Hàbits Saludables, el Programa BiObserva, SOREA i Aquambiente, s’ofereix un programa d’activitats per als voluntaris de BiObserva i treballadors d'empreses de Suez Spain el dissabte 22 de setembre. 

Dissabte al matí sortirem en vaixell per la desembocadura del delta de l’Ebre acompanyats d’un guia ornitòleg de l’Institut Català d’Ornitologia. 

A la tarda ens trobarem al Delta Birding Festival, on es farà la presentació del projecte de biodiversitat del grup sota el títol “La naturalització d’instal·lacions i BiObserva: Premi Europeu de Medi Ambient 2018”, que inclou el programa de voluntariat BiObserva d’observació d’aus i que ha estat premiat en la secció espanyola del Premi Europeu de Medi Ambient 2018, competint actualment com a finalista a Europa.

Tot seguit hi haurà una visita exclusiva per a convidats i col·laboradors de SUEZ Spain a l’aiguamoll de depuració de l’Embut. Veurem com al capvespre l’aiguamoll es converteix en un punt d’arribada per a centenars d’ocells aquàtics que venen a dormir. L’Oliver Hernàndez, d’Aquambiente, biòleg i responsable de la gestió de l’aiguamoll, ens farà un recorregut ornitològic i ens explicarà com funciona aquesta infraestructura verda.

Tots els participants tindran invitacions per accedir al Festival els tres dies i participar en les activitats que s’ofereixen per a tot tipus de públic, des de les familiars fins a les que van dirigides als amants de la natura.

Reserva la data a la teva agenda i apunta-t’hi a través del coordinador de BiObserva de la teva zona.  

Per fer un tastet, pots veure el vídeo de la participació que vam tenir l’any passat: