El programa ambiental de voluntariat BiObserva estarà present al Delta Birding Festival 26/07/2017

SUEZ Spain participarà al Delta Birding Festival amb el programa ambiental de voluntariat BiObserva. La quarta edició de l’únic festival ornitològic que se celebra a Catalunya tindrà lloc a MónNatura Delta (Delta de l’Ebre) del 22 al 24 de setembre. 

BiObserva ha organitzat “Iniciat als ocells amb BiObserva”, un taller obert a tot el públic el dissabte 23 de setembre a la tarda, on reproduirà el tipus de formació que reben els voluntaris a l’empresa. Tot seguit hi haurà una visita exclusiva per a convidats i col·laboradors de SUEZ Spain a l’aiguamoll de depuració de l’Embut, on es posaran en pràctica els coneixements adquirits al taller. Un ornitòleg i responsables d’Aquambiente explicaran com funciona aquesta infraestructura verda i quines actuacions s’estan fent per a la conservació de la biodiversitat.

Aquest any el Delta Birding Festival reforça les activitats a dos aiguamolls de depuració que gestiona Aquambiente. Entre d’altres, cal destacar la visita “Els sons de la natura al capvespre”, en la qual es podran escoltar els sons de la natura; la sortida fotogràfica “Canon Delta Foto Tour”; “Natura a l’orella” el taller de gravació de sons d’ocells, i la sortida “Trocets del Delta” amb guiatge per part d’un ornitòleg amb un prestigi reconegut, que tindrà lloc el diumenge a la tarda. Un cop més, els espais que gestiona el grup tindran una rellevància especial en les activitats del festival.

En el marc de la col·laboració, hi haurà invitacions per a tots els voluntaris del programa BiObserva, les quals també es posaran a la disposició dels treballador del grup per mitjà del programa d’Hàbits Saludables.

Visita guiada per Aquambiente i un ornitòleg a l'Aiguamoll de Depuració Illa de Mar durant el Delta Birding Festival 2016