El 86% dels voluntaris de BiObserva estan satisfets amb el programa 07/01/2019

Els resultats de les enquestes fetes als voluntaris que porten més temps a BiObserva (des del 2017), donen dades molt positives per al projecte. Es van obtenir 37 respostes de 12 instal·lacions diferents.

El 86% dels que van respondre l'enquesta, diuen estar satisfets o molt satisfets amb el programa i diuen que el web (94%) i el pòster (92%) creats per al projecte són bons o molt bons. El 66% dels participants declara que el projecte els aporta "La satisfacció de poder contribuir al coneixement natural" i el 62% diu que "Ha millorat la seva capacitat d'observació de l'entorn".

BiObserva també ha creat un canvi d'hàbits en els voluntaris, ja que la majoria (59%) no tenien coneixements previs d'ocells i declaren que gràcies al projecte "Identifiquen millor els ocells". A més, un 24% dels participants diu haver adquirit una guia d'aus.

Des del mes de novembre del 2018 estan obertes les enquestes per als voluntaris donats d'alta l'any 2018. Us recordem que és molt important que tots els voluntaris les responguin perquè el projecte pugui millorar.