Dia Mundial de les Aus 28/09/2017

Prepara't per al Dia Mundial de les Aus

Els caps de setmana del 30 de setembre/1 d'octubre i 7/8 d'octubre se celebra el Dia Mundial de les Aus en gairebé tots els parcs nacionals, parcs naturals i altres espais protegits, així com en molts municipis on, tant organitzacions de protecció de l anatura com els propis consistoris organitzen activitats al voltant del món de les aus.


Hi podreu trobar sortides guiades per experts, sessions d'anellament obertes al públic, cursos sobre l'observació d'ocells, conferències i multitud d'activitats per als aficionats i per al públic familiar.


Al següent enllaç teniu un mapa amb moltes de les activitats que es duran a terme, encara que n'hi ha moltes més de les quals els organitzadors només n'han fet difusió local, així que si no trobes aquí alguna cosa prop de la teva localitat, busca igualment si a la teva zona s'organitza alguna cosa. Molt probablement sigui així!
https://www.seo.org/dia-de-las-aves-2017/?utm_content=buffer785f7&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer
 

L'anellament permet estudiar d'aprop el plomatge de les aus. Si vas a una sessió oberta al públic no oblidis la teva càmera de fotos!