BiObserva estarà presente en el 1er Congrés d'Ornitologia de les Terres de Parla Catalana 08/10/2018

Els propers 12, 13 i 14 d'octubre de 2018, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona acollirà el 1er Congrés d'Ornitologia de les Terres de Parla Catalana (COTPC), organitzat per l'Institut Català d'Ornitologia, Societat Ornitològica de Menorca, el Grup Balear d'Ornitologia, el Grup AU, el Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya d'Andorra, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, ​​la Societat Valenciana d'Ornitologia i el Groupe Ornitològic del Rosselló.

Aquesta primera edició, s'organitza sota el lema L'ornitologia a casa nostra: què s'està fent al territori?, reflectint així l'objectiu de mostrar un diagnòstic exhaustiu dels treballs en curs de diferents investigadors, grups ornitològics i entitats en tot el territori de parla catalana. Per això, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona ha posat a disposició del congrés les seves instal·lacions i la seva dilatada experiència en l'organització de congressos científics per presentar les ponències, pòsters i tallers que conformaran aquesta important cita. 

La exitosa experiència del programa ambiental de voluntariat BiObserva, també estarà present en l'esdeveniment. Sergi Conde, voluntari de BiObserva a la planta potabilitzadora de Sant Joan Despí d'Aigües de Barcelona, ​​serà l'encarregat de presentar-ho a través d'un poster sota el títol BiObserva, ciència ciutadana a l'empresa. 

A la web www.cotpc2018.org es troba tota la informació relativa al congrés.