BiObserva es presenta al VII Congrés Mundial de la Natura de la UICN (Marsella, 2021) 02/09/2021

Comença el Congrés Mundial de la Natura de la UICN, el fòrum mundial més relevant per a la presa de decisions ambientals. L'esdeveniment té lloc de el 3 a l'11 de setembre a Marsella, França, en un format "híbrid", presencial- virtual i reunirà a governs, societat civil, pobles indígenes, científics i empreses per impulsar accions sobre la recuperació basada en la naturalesa, el canvi climàtic i la biodiversitat post-2020.

El Congrés és una fita clau que guiarà en la definició de nous objectius mundials i accions per a un futur sostenible i saludable per a les persones i la natura, abans de les conferències fonamentals de l'ONU sobre biodiversitat i clima a Kunming i Glasgow.

L'esdeveniment s'estructura en 4 elements principals:

• Assemblea de Membres: és l'òrgan suprem de presa de decisions de la UICN on les més de 1.400 organitzacions membres de la UICN prendran decisions que influiran en les polítiques mundials de conservació per a la propera dècada.

• Fòrum: el mercat més gran de coneixements sobre ciència, pràctiques i innovació en conservació i desenvolupament sostenible. Comptarà amb més de 600 sessions. Durant el Fòrum s'esperen importants anuncis de la UICN i els seus membres, incloent una actualització de la Llista Vermella de la UICN d'Espècies Amenaçades.

• Exposició: els membres i Comissions de la UICN, empreses, socis i acadèmics tenen pavellons, estands i esdeveniments per mostrar les seves investigacions i innovacions.

• Àrees de Generacions de la Naturalesa: involucra el públic en general en la conservació.

El projecte mediambiental BiObserva d'SUEZ a Espanya ha estat seleccionat com a iniciativa destacada per a la preservació de la biodiversitat en el Congrés Mundial de la Natura i estarà exposat en forma de pòster i vídeo durant tots els dies del congrés.

Vídeo de SUEZ a Espanya presentat al Congrés de UICN