BiObserva STOP invasores: projecte finalista als Suez Innovation Awards 06/04/2021

BiObserva STOP-invasores ha estat seleccionat com un dels 4 projectes finalistes de la categoria Capital 100% Natural en els Suez Innovation Awards. Així mateix, el projecte competeix també a la secció "Premi dels empleats, el guanyador serà el projecte que reculli més vots dels/les empleats/des del Grup SUEZ.

Els SUEZ Innovation Awards tenen lloc anualment i distingeixen als projectes més singulars desenvolupats pels i les professionals de Grup, a escala mundial, d'acord amb la seva contribució a la implementació de l'estratègia" Shaping SUEZ 2030 ".

Els objectius dels premis són:

  • -Identificar els projectes més innovadors i els que més valor aporten.
  • -Assegurar la cultura de la innovació.
  • -Millorar el rendiment de les nostres operacions, així com la competitivitat i la resiliència.
  • -Assegurar la difusió de l'esperit d'innovació entre els empleats del Grup Suez i incrementar la seva imatge innovadora tant en intern com en extern.

En aquesta edició s'han presentat un total de 150 projectes de tot el món, dividits en 7 categories, en cadascuna de les quals han estat seleccionats 4 projectes finalistes. Tots els projectes han estat avaluats atenent als següents cinc criteris:

  1. Naturalesa innovadora
  2. Valor de negoci
  3. Grau d'implementació / escalabilitat
  4. Contribució als ODS
  5. Impacte global

Si ets empleat/da de SUEZ, del 6 al 13 d'abril pots votar el projecte donant el teu "m'agrada" al video casolà preparat per l'equip de projecte.

La cerimònia de lliurament de premis tindrà lloc el proper 15 d'abril.